سوالات متداول

فرق فیلر لب با ژل لب درچیست؟

فرق فیلر لب با ژل لب درچیست؟

اصطلاح فیلر لب و ژل لب معمولا به یک منظور به‌کار گرفته می‌شوند. در اصل فیلرها مواد ژل‌سازی مانند اسیدهای ژل‌سازی هیالورونیک هستند که با تزریق در نواحی مختلف صورت از جمله لب‌ها، برای افزایش حجم، تعریف کنتور و کاهش چین و چروک استفاده می‌شوند؛ اما ژل لب در اصل شامل مواد مرطوب‌کننده، ویتامین E، روغن‌های گیاهی و دیگر موادی است که برای لب‌ها مفید هستند و برای جلوگیری از خشکی و ایجاد نرمی و طراوت لب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع می‌توان گفت ژل لب یکی از انواع فیلر لب است؛ با این‌حال از ژل لب به‌عنوان فیلر لب نیز استفاده می‌شود.

مشاهده بیشتر »
آیا میکرونیدلینگ روی هر رنگ پوستی قابل اجرا است؟

آیا میکرونیدلینگ روی هر رنگ پوستی قابل اجرا است؟

میکرونیدلینگ را می‌توان روی هر تایپ پوستی انجام داد.

مشاهده بیشتر »
هر چند وقت یک بار باید از میکرونیدلینگ استفاده کنم؟

هر چند وقت یک بار باید از میکرونیدلینگ استفاده کنم؟

تعداد جلسات مورد نیاز به هدف شما بستگی دارد. پرای اسکارهای آکنه خفیف تا متوسط، بهترین نتیجه را با سه تا چهار جلسه درمان به دست خوامید آورد. اسکارهای عمیق‌تر و ترک‌های پوستی حدودا به پنج جلسه درمان نیاز دارند. پیشنهاد می‌کنیم, برای درمان‌های چند جلسه‌ای بین هر دو جلسه ۴ تا ۶ هفته فاصله قرار دهید. بسیاری از مراجمین ما، برای لایه برداری مرتب و جذب بهتر محصولات و سرم‌های ضد پیری، هر ۶ تا ۱۲ ماه یک بار تحت این درمان قرار می‌گیرند.

مشاهده بیشتر »
بیشترین کاربردو تاثیرمزوتراپی چیست؟

بیشترین کاربردو تاثیرمزوتراپی چیست؟

این روش برای جوانسازی پوست، از بین بردن لک‌های پوستی، از بین بردن لک‌های بارداری، لیفتینگ پوست، ذوب کردن سلولیت‌ها و چربی‌های اضافه و درمان ریزش مو مناسب است.

مشاهده بیشتر »
چه کسی میتواند مزوتراپی انجام دهد؟

چه کسی میتواند مزوتراپی انجام دهد؟

این روش برای تمام افراد با هر جنس پوست و مویی مناسب است ولی بسته به اینکه برای هر فرد چه مقدار موثر است یا باید بنا بر احتیاج هرکسی چه مواد تزریقی استفاده کرد متفاوت است. بنابر این بهتر است قبل از هرگونه درمان زیبایی با پزشک متخصص مشورت کند

مشاهده بیشتر »
چگونه جوش هورمونی را درمان کنیم؟

چگونه جوش هورمونی را درمان کنیم؟

جوش هورمونی چیست و چگونه به وجود می‌آید؟

این یک اصل کلی است؛ همه آکنه‌ها در دسته جوش‌های هورمونی قرار می‌گیرند. جوش‌ها زمانی به وجود می‌آیند که بدن هورمون‌های خاصی را بیشتر تولید می‌کند و در نتیجه باعث تحریک پوست و ترشح چربی بیشتر می‌شود.

ترشح چربی توسط پوست به سلامت، شفافیت، شادابی، لطافت و جوانی پوست کمک می‌کند. اما هنگامی که هورمون‌ها به بدن دستور تولید چربی و سبوم اضافی‌تری بدهند، این فرایند باعث تشکیل آکنه خواهد شد. البته میزان حساسیت هر فرد نسبت به هورمون‌های ترشح شده متفاوت است. سؤال مهم این است چه هورمون‌هایی باعث تشکیل آکنه در نقاط مختلف پوست می‌شوند؟

اصلی‌ترین هورمونی که ترشح آن به ظاهر شدن جوش صورت منجر می‌شود، هورمون تستستورون است. این هورمون یک آندروژن محسوب شده و باعث افزایش تولید چربی و سبوم پوست و در نهایت مسدود شدن فولیکول‌های پوست و مو می‌شود.

جوش‌های هورمونی در کجای بدن دیده می‌شوند؟

جوش‌های هورمونی به طور معمول در ناحیه T صورت یعنی در بینی، چانه و پیشانی ظاهر می‌شوند. علاوه‌براین جوش‌های هورمونی می‌توانند سایر قسمت‌های صورت را نیز تحت تأثیر قرار دهند. در بزرگسالی، معمولاً شیوع جوش‌های هورمونی روی فک، گونه‌ها و نواحی اطراف لب رایج است.

درمان جوش هورمونی با دارو‌های پزشکی

گاهی اوقات تغییر سبک زندگی به تنهایی به درمان آکنه‌های هورمونی کمک نمی‌کند و در موارد شدید لازم است پزشک دارو‌هایی را برای بیمار تجویز کند. این دارو‌ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

کرم‌های موضعی

اگر جوش‌های هورمونی در خانه درمان نشدند، پزشک با تشخیص خود رتینوئید‌ها را تجویز می‌کند. رتینوئید‌ها از مشتقات ویتامین A هستند و  قدرت و سرعت فرایند ترمیم و بازسازی پوست را افزایش می‌دهند.

از محبوب‌ترین رتینوئید‌های موضعی، می‌توان به ترتینوئین و یک نوع رتینوئیک‌اسید اشاره کرد که از محصولات بهداشتی مراقبت از پوست بوده و به عنوان یکی از پرفروش‌ترین دارو‌های آنتی آکنه شناخته می‌شود. استفاده‌ از ترتینوئین‌ها بسیار راحت است و باید کرم را هر روز در ساعت مشخص روی صورت خود بمالید.

 

درمان جوش‌های هورمونی با قرص

گاهی اوقات روش‌های درمانی موضعی تأثیرگذار نبوده و پزشک مجبور است برای درمان سریع و فوری جوش‌های هورمونی، رتینوئید‌های خوراکی مانند ایزوترتینوئین را تجویز کند.

یکی از معروف‌ترین رتینوئید‌ها که نوعی ایزوترتینوئین است، قرص راکوتان است. راکوتان در درمان جوش‌های هورمونی نقش بسیار مهمی دارد و منافذ مسدود شده توسط چربی و باکتری‌ها و التهاب ناشی از آن را درمان می‌کند. اما عوارض جانبی راکوتان زیاد است و برای همین باید با دستور پزشک پوست مصرف شود.

علاوه‌بر رتینوئید‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها نیز در دسته دارو‌هایی قرار می‌گیرند که کارشان مبارزه با عفونت‌های باکتریایی است و در درمان جوش‌های هورمونی بسیار تأثیر دارند. به‌طورکلی این دارو‌ها از بدتر‌ شدن وضعیت جوش‌های هورمونی جلوگیری می‌کنند. معمولا آنتی بیوتیک خوراکی برای درمان جوش‌های هورمونی متوسط تا شدید در کنار رتینوئید و ترتینوئین تجویز می‌شود.

تتراسایکلین، کلیندامایسین، ترومایسین، داکسی سایکلین و ماینوکسی سایکلین، از جمله داروهای آنتی بیوتیکی هستندکه در درمان جوش‌های هورمونی تأثیر گذارند.

دارو‌های هورمونی

درصورتی که جوش‌های هورمونی با دارو‌هایی که بالا از آن‌ها نام بردیم، درمان نشدند، پزشک قرص‌های هورمونی را برای بیمار تجویز می‌کند. دراین‌میان رایج‌ترین داروی هورمونی، قرص ضدبارداری است که از آن برای درمان جوش‌های هورمونی زنان استفاده می‌کنند.

 

۳. درمان جوش‌های هورمونی با طب سنتی

گاهی اوقات درمان‌های گیاهی می‌توانند برای پاک کردن جوش هورمونی خفیف مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه به تعدادی از روش‌های درمان جوش‌های هورمونی با گیاهان دارویی می‌پردازیم:

چای سبز

چای سبز در کاهش التهاب بدن مؤثر است. علاوه‌براین می‌توانید چای را با یک لیوان آب جوش دم کنید و بعد از گذشت ۴ الی ۵ ساعت و درست در زمانی که خنک شده، صورت خود را شسته و  محلول را روی پوست خود اسپری کنید.

روغن درخت چای

روغن درخت چای در کاهش التهاب جوش بسیار کاربرد دارد. طبق مطالعات انجام شده، روغن درخت چای با غلظت پنج درصد و با استفاده موضعی، برای رفع جوش‌های خفیف تا متوسط، بسیار کمک‌کننده است.

 

درمان جوش هورمونی با سیر

سیر دارای خاصیت آنتی باکتریال و سولفور است و تأثیر بسیار زیادی در از بین بردن جوش‌های هورمونی صورت دارد.

استفاده از رازیانه

رازیانه خواص ضدمیکروبی دارد و اغلب برای برطرف کردن انواع جوش‌های هورمونی کاربرد دارد.

عسل برای درمان جوش

مهم‌ترین خاصیت عسل، آنتی‌باکتریال بودن آن است. عسل در از بین بردن انواع آکنه مؤثر بوده و از ایجاد عفونت هم جلوگیری می‌کند.

عصاره نعناع

نعناع یکی از بهترین ماسک‌های صورت برای جوش‌های هورمونی محسوب می‌شود.

تفاوت جوش‌های هورمونی و دیگر جوش‌ها و آکنه‌ها

با این که اغلب آکنه‌های هورمونی در  دوران بلوغ به‌وجود می‌آیند اما زنان یائسه هم جوش هورمونی می‌زنند. در مجموع این جوش‌ها مخصوصا در خانم‌ها بیشتر به‌صورت چرخه‌ای روی پوست ظاهر می‌شوند و با استرس زیاد و دوره قاعدگی ارتباطی نزدیک دارند.

تغییرات هورمونی می‌تواند به ا

جاد جوش کیستیک یا جوش غیرالتهابی منجر شود. جوش‌های هورمونی در قسمت‌های دیگری از بدن مانند کمر، باسن و سینه نیز ظاهر می‌شوند؛ علت ظاهر شدن این نوع از آکنه‌ها در این بخش از پوست، تحرک آن‌ها در اثر فشار و حرارت است. به این نوع از جوش‌ها، مکانیکا می‌گویند. بیشتر ورزشکاران یا کسانی که فعالیت زیادی دارند، مکانیکا می‌زنند.

 

جوش هورمونی دوران یائسگی

به‌طور معمول شروع دوران یائسگی به کاهش طبیعی سطح هورمون‌های فعال جنسی زنانه مانند استروژن منجر خواهد شد. این نوسان هورمونی در برخی از بانوان باعث ایجاد جوش‌های هورمونی می‌شود.

با کاهش سطح استروژن بدن، آندروژن‌ها چربی بیشتری تولید می‌کنند و اگر پوست مستعد آکنه باشد، تغییرات هورمونی ایجاد شده در دوران یائسگی، منجر به وجود آمدن جوش‌های هورمونی خواهد شد. علاوه‌بر‌این، بروز جوش‌های هورمونی در این دوران می‌تواند به دلیل استفاده‌ از دارو‌های مکمل هورمونی برای کنترل علائم یائسگی باشد.

باور‌های اشتباه درباره جوش‌های هورمونی و درمان آن

شاید جزء آن دسته از افرادی باشید که راه درمان جوش‌های پوستی و هورمونی را دشوار می‌دانند. اما بهترین راه درمان این است که باور‌های غلط را کنار بگذارید تا درمان برایتان آسان‌تر باشد. از جمله باور‌های اشتباهی که در رابطه با این موضوع وجود دارد، می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • خوردن شکلات یا غذای چرب هیچ تأثیری بر جوش صورت ندارد.
  • جوش صورت با پوست کثیف ایجاد می‌شود (شستن زیاد پوست با صابون‌های خشن یا مواد شیمیایی، پوست را تحریک کرده و جوش صورت بدتر می‌شود).
  • خورشید، جوش‌های پوستی و هورمونی را بهبود می‌بخشد.
  • شستشوی مداوم صورت به بهبود جوش‌های پوستی کمک می‌کند.
  • با کاهش رابطه جنسی در ماه رمضان، جوش‌های هورمونی کمتری روی پوست ظاهر می‌شود.
  • در مکان‌های گرم، جوش‌های هورمونی کمتری ظاهر می‌شوند.

تشخیص جوش‌های هورمونی

هر جوشی روی صورت ممکن است بنابه دلایل متفاوتی ایجاد شده باشد و بدون آزمایش نمی‌توان نظری درخصوص علت آن داد. برای تشخیص بهتر جوش‌های هورمونی لازم است آزمایش‌های هورمونی انجام شود. آزمایش‌هایی مانند:

  • آزمایش Cortizol
  • تست SHBG
  • آزمایش Prolactin
  • آزمایش TSH
  • آزمایش LH-FSH
  • آزمایش Esrogen-Progestron-۱۷-Hydroxy Progestron
  • تست CBC
  • آزمایش Testosterone
  • آزمایش DHESA

درمان جوش‌های هورمونی در زنان

باتوجه به میزان حساسیت افراد، اختلال در تولید هورمون تستوسترون می‌تواند به شکل‌های گوناگونی ظاهر شود. در برخی از خانم‌ها این اختلال با جوش‌های هورمونی در صورت و بدن ظاهر می‌شود و لازم است برای رفع آن از روش‌های درمانی تایید شده توسط پزشک استفاده کرد.

گاهی پس از گذشت دوره پریودی، جوش‌های صورت بهبود پیدا می‌کنند و به استفاده از روش‌های درمانی نیازی نیست. اما گاهی شدت این هورمون‌ها بسیار زیاد بوده و برای رفع آن‌ها لازم است به متخصص پوست مراجعه کرد.

درمان جوش‌های زیرپوستی هورمونی

جوش‌های زیرپوستی که معمولاً در همه افراد ظاهر می‌شود دلایل مختلفی دارند. یکی از علت‌های ایجاد جوش زیر پوستی، هورمون‌ها هستند که اتفاقا در سن بلوغ میزان تولید آن‌ها بیشتر می‌شود. برای درمان جوش‌های زیر پوستی از نوع هورمونی می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • کمپرس آب گرم
  • درمان‌های طبیعی مانند روغن درخت چای، خمیر عسل و زردچوبه، چای سبز
  • برچسب آکنه و غیره.

درمان جوش‌های هورمونی در مردان

معمولاً میزان شیوع آکنه هورمونی در بدن آقایان نسبت به خانم‌ها چندان زیاد نیست. اما گاهی در بعضی از افراد میزان آکنه‌های عمومی بیشتری شده و هورمون تستوسترون با شدت بیشتری تولید می‌شود. این اتفاق باعث ایجاد غدد چربی بیشتری شده و به انسداد منافذ پوست منجر می‌شوند.

این موضوع می‌تواند باعث ایجاد ورم غدد و تشدید آکنه شود. مردان برای درمان جوش‌های هورمونی بهتر است قبل از هر کاری به پزشک مراجعه کنند تا با رفع اختلال پیش آمده در میزان تولید هورمون‌ها، آکنه‌های پوستی آن‌ها بهبود پیدا کند.

 

درمان جوش‌های هورمونی در بارداری

باتوجه به این که در دوران بارداری میزان تولید هورمون‌ها دچار تغییرات شدید شده و فرد استرس‌های زیادی را تحمل می‌کند، ممکن است جوش‌های هورمونی در بدن او ظاهر شود. برای درمان جوش‌های هورمونی در بارداری می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • هرگز جوش‌ها را اصطلاحا نترکانید
  • برای درمان سریع جوش‌های بارداری از آلوئه‌ورا استفاده کنید
  • استفاده از روغن درخت چای برای آکنه بارداری
  • استفاده از روغن نارگیل
  • عدم استفاده از راکوتان، تتراسایکلین، داکسی سایکلین و مینوسیکلین بدن تجویز پزشک

درمان جوش‌های کیستی هورمونی

در دوران بلوغ میزات تغییرات هورمونی بسیار بالا است و به‌دلیل همین تغییرات شدید، جوش‌های کیستی روی پوست افراد ایجاد می‌شود. اما تنها بلوغ باعث ایجاد جوش‌های کیستی هورمونی نشده و در به‌وجود آمدن آن عواملی مثل بارداری، ژنتیک، تعریق زیاد، مصرف برخی دارو‌ها و لوازم آرایشی نیز تأثیرگذار هستند. برای درمان جوش‌های کیستی هورمونی می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • مصرف بنزوئیل پراکسید
  • مصرف ایزوترتینوئین با دستور پزشک
  • تزریق استروئید
  • مصرف قرص ضد بارداری
  • عدم آرایش سنگین و غیره.

با جوش و آکنه هورمونی خداحافظی کنید!

پوست و ظاهر هر فرد تأثیر زیادی در زیبا به نظر رسیدن دارد و داشتن پوستی جوش‌دار و دارای لکه، باعث کاهش اعتماد به نفس هر کسی می‌شود‌. یکی از علل ظاهر شدن جوش و آکنه در صورت، تغییرات هورمونی است که در زنان شیوع بیشتری دارد.

جوش‌های هورمونی معمولاً به دلیل موارد مختلفی ایجاد می‌شوند که برای رفع آن‌ها ابتدا باید علت بیماری مشخص شود. سپس در موارد شدید، باید طبق دستور پزشک از روش‌های موضعی یا خوراکی برای رفع آکنه‌ها اقدام کرد.

در این مطلب سعی کردیم تا با علل ایجاد جوش‌های هورمونی و روش‌های درمانی آن صحبت کنیم، اما اگر روش‌های خانگی درمان جوش برای شما کارساز نبوده، باید به یک پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا بهترین قرص برای درمان جوش‌های هورمونی و راهکار مناسب برای شما را تجویز کند. 

حال شما بگویید که آیا تابه‌حال جوش‌های هورمونی در صورت شما ظاهر شده است؟ از چه روشی برای رفع آن استفاده کرده‌اید؟ لطفاً روش‌های خود را با ما و خوانندگان این مجله در میان بگذارید.

مشاهده بیشتر »
موارد  استفاده از ترمیا برای پوست وبدن کدام اند؟

موارد استفاده از ترمیا برای پوست وبدن کدام اند؟

موارد درمان استفاده از ترمیابرای پوست • لیفت صورت های استخوانی و سفت تر شدن پوست • آر اف فرکشنال ترمیا موثرترین در رفع اسکارهای آکنه • بهبود تورگور پوستی • لیفت، کلاژن والاستین سازی پوست • درمان ضایعات رنگدانه ای • شفاف شدن پوست، جوانسازی و درمان های موثر پوستی • بسته شدن منافذ باز پوست • بهبود درمان آکنه فعال و روزاسه • درمان کراتوزپیلاریس (پوست مرغی) • رفع اسکارهای ناشی از زخم، بریدگی، تصادف و … • نانو بلفاروپلاستی با بهره گیری نانو ابلیتیو • از بین بردن لک و کک و مک (فریکل) سطحی و عمقی • درمان ترشح بیش از حد چربی پوست • مزوتراپی بدون درد و موثر (انتقال مواد بدون سوزن) • جوانسازی و رفع تیرگی های دور چشم درمان های بدن ترمیا • درمان ترک های پوستی شکم (استرچ مارک و استریا) • درمان تعریق بیش از اندازه زیر بغل • درمان ترک های پوستی ناشی از چاقی و لاغری • جوانسازی و درمان منطقه دکلته

مشاهده بیشتر »
ایا جای جوش با لیزر برطرف میشود؟

ایا جای جوش با لیزر برطرف میشود؟

انواع روش درمان جای جوش با لیزر

برای از بین بردن جای جوش  انواع دستگاه‌های لیزر با کاربرد مختلف وجود دارند. پزشک با توجه به نوع اسکار آکنه و شدت جای جوش نوع لیزر را مشخص می‌کند. درمان‌های رایج شامل موارد زیر می‌شوند.

۱. درمان جای جوش با لیزر co۲ – درمان جای جوش با لیزر فرکشنال

لیزر فرکشنال co۲ از بهترین لیزرها برای درمان جای جوش و آکنه است. این نوع لیزر تهاجمی‌ترین نوع لیزر بوده و نتایج آن رضایت بالایی به همراه دارد. لیزر فرکشنال پوست را درمان کرده و رشد سلول‌های جدید را تحریک می‌کند.

لیزر فرکشنال co۲ سوراخ‌های میکروسکوپی و بسیار ریز در لایه‌های عمیق پوست ایجاد می‌کند. این فرآیند باعث تولید کلاژن می‌شود. حدود یک هفته بعد از درمان می‌توانید نتایج را مشاهده کنید.

۲. درمان جای جوش با لیزر اربیوم (لیزر Fraxel)

بعد از لیزر فرکشنال لیزر اربیوم شناخته شده‌ترین نوع لیزر برای درمان جای آکنه است. لیزر Fraxel در واقع لیزر فرکشنال غیر سایشی محسوب می‌شود. در هر جلسه باید بخش کوچکی از پوست درمان شود. این لیزر به لایه‌های عمیق پوست نفوذ کرده تا کلاژن‌سازی را تحریک کند.

این لیزر علاوه بر برطرف کردن لک‌های ناشی از جوش می‌توان اسکارهای آکنه را تا حد زیادی بهبود دهد. لیزر اربیوم لایه‌های پوست را سوراخ نمی‌کند و به همین دلیل نسبت به لیزر فرکشنال co۲ تاثیر کمتری دارد.

۳. درمان جای جوش با لیزر KTP

از لیزر KTP برای درمان قرمزی صورت و روزاسه استفاده می‌شود. کلمه KTP مخفف پتاسیم تیتانیل فسفات است. بعد از یک تا سه جلسه درمان قرمزی و تغییر رنگ پوست ناشی از جای جوش از بین می‌رود. این لیزر نواحی دارای هموگلوبین (قرمزی) روی پوست را تحت تاثیر قرار می‌دهد. لیزر KTP روی رگ‌های خونی زیر پوست تاثیر می‌گذارد و با فروپاشی رگ‌های خونی قرمزی جای جوش از بین می‌رود.

۴. درمان جای جوش با لیزر پالسی IPL

لیزر پالسی IPL یکی از انواع رایج درمان جای جوش با لیزر است. این نوع لیزر می‌تواند هایپرپیگمانتاسیون حاصل از جوش و آکنه را برطرف کند. به همین دلیل برای از بین بردن لک‌های قهوه‌ای و قرمز گزینه خوبی است. اما این لیزر کلاژن سازی را تحریک نمی‌کند و برای درمان فرورفتگی‌های پوست مناسب نیست.

بهترین لیزر جای جوش کدام است؟

هر کدام از لیزرهای معرفی شده برای درمان جای جوش کاربرد متفاوتی دارند. نمی‌توان گفت کدام لیزر از دیگری بهتر است. در جدول زیر می‌توانید کارایی این لیزرها را مشاهده کنید.

کاربرد لیزر برای درمان جای جوش و آکنه

لیزر درمانی یکی از روش‌های خوب برای درمان جای جوش و آکنه است. جای جوش هیچ عوارضی ایجاد نمی‌کند و می‌توانید آن را درمان نکنید. اما بدون شک به دلیل تاثیر زیاد آن روی زیبایی باعث کاهش عزت نفس و نارضایتی از پوست صورت می‌شود. به همین دلیل بسیاری از افراد برای درمان آن اقدام می‌کنند.

درمان فرورفتگی جای جوش با لیزر

یکی از مشکلات جدی بعد از ایجاد آکنه، فرورفتگی پوست است. در این شرایط مشکل پوست عمیق بوده و نیاز به درمان‌های تهاجمی‌تر است. لیزر تا حدی می‌تواند این مشکل را برطرف کند. زمانی که لیزر به سطح پوست برخورد می‌کند، لایه‌هایی که آسیب دیده‌اند، از بین می‌روند. با رشد سلول‌های جدید، نشانه‌های اسکار کمتر دیده می‌شود. با این فرآیند هم بافت اسکار و هم رنگ پوست بهبود پیدا می‌کند.

درمان لک جوش با لیزر

درمان لک جوش با لیزر راحت‌تر از درمان فرورفتگی‌ها است. این نوع جای جوش سطحی بوده و در تعداد جلسات کمتری برطرف می‌شود. لیزر می‌تواند به رگ‌های خونی در عمق پوست برسد و رنگ اسکار را تغییر دهد. در نتیجه تضاد میان رنگ اسکار و قسمت‌ها دیگر پوست به حداقل می‌رسد.

درمان جای جوش با لیزر برای چه کسانی مناسب است؟

این روش درمان برای افراد مختلف با جای جوش‌های متفاوت مناسب است. اگر جوش‌هایی داشته‌اید که درمان دشواری داشته‌اند، احتمالا اسکار آکنه گسترده‌تر است. شما می‌توانید برای درمان جوش با لیزر اقدام کنید و تا حد زیادی اسکارها از بین می‌‌روند.

درمان جای جوش با لیزر برای چه کسانی مناسب نیست؟

لیزر جای جوش برای برخی افراد روش مناسبی نیست. اگر آکنه فعال دارید، پوست شما تیره است یا به دلیل افزایش سن چروک‌های روی پوست خیلی زیاد است، نمی‌توانید از این روش برای درمان جای جوش استفاده کنید.

مزایای درمان جای جوش با لیزر

از مزایای درمان جای آکنه با لیزر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • حدود یک هفته بعد از درمان می‌توانید تغییرات را مشاهده کنید. اما با روش‌های خانگی و محصولات پوستی نمی‌توان تغییر را سریع مشاهده کرد.
  • برای زخم‌های بزرگ گزینه خوبی است.
  • به لایه‌های عمیق پوست نفوذ کرده و جای جوش عمقی را بهبود می‌دهد.
  • زمان بهبودی کوتاهی دارد و نیازی به استراحت نیست.
  • نحوه لیزر برای درمان جای جوش

    هر جلسه لیزر برای درمان جای جوش کمتر از یک ساعت طول می‌کشد. زمان دقیق آن به سطح تحت درمان بستگی دارد. دقت داشته باشید که بلافاصله بعد از لیزر اسکار نمی‌توانید نتایج را مشاهده کنید. بهترین زمان برای مشاهده نتیجه ۷ تا ۱۰ روز بعد از لیزر درمانی است.

    تعداد جلسات لیزر جای جوش چقدر است؟

    تعداد جلسات درمان جای جوش با لیزر به شدت و نوع اسکار آکنه بستگی دارد. معمولا بعد از اولین جلسه لیزر می‌توانید تغییرات را مشاهده کنید. گاهی ممکن است متخصص پوست برای نتایج بهتر تعداد جلسات لیزر درمانی را افزایش دهد. گاهی هم از ترکیب انواع لیزر برای بهبودی بیشتر استفاده می‌شود.

    اگر پزشک از لیزر فرکشنال co۲ استفاده کند، ممکن است یک جلسه درمان نیاز باشد. در صورتی که در درمان با لیزر اربیوم احتمالا بیشتر از ۴ جلسه درمان نیاز است.

    بهترین زمان لیزر برای جای جوش

    برای انجام این روش زیبایی حتما باید جوش‌های فعال شما درمان شوند. در غیر این صورت لیزر درمانی تاثیری نداشته و دوباره جای جوش بازمی‌گردد. بعد از اینکه جوش‌ها را کامل درمان کردید و علت درونی آن درمان شد، می‌توانید برای لیزر جای جوش اقدام کنید.

    نتیجه لیزر جای جوش و آکنه

    قبل از درمان جای جوش با لیزر حتما در مورد نتیجه مطلوب و مورد انتظار با پزشک خود صحبت کنید. انتظارات شما باید واقع‌بینانه باشد. با لیزر درمانی نمی‌توان تمامی جای جوش ها را از بین برد و صورت کاملا صاف نمی‌شود. اما تا حد زیادی لک و فرورفتگی‌ها از بین می‌رود. برای رسیدن به نتیجه بهتر حتما به نکات مراقبتی توجه داشته باشید

  • مراقبت های بعد از لیزر برای جای جوش

    نکات مراقبتی بعد از لیزر جای جوش بسیار مهم است. در هفته‌ها و ماه‌های بعد از لیزر باید به مراقبت‌ها توجه خاصی داشته باشید تا بهترین نتیجه را از آن بگیرید. مهم‌ترین نکات مراقبتی بعد از لیزر جای جوش عبارتند از:

  • حتما خارج از خانه از انواع کرم ضد آفتاب استفاده کنید. زیرا پوست نسبت به آسیب‌های خورشید حساسیت بیشتری پیدا کرده است.
  • به مدت ۶ تا ۸ هفته از برنزه کردن و قرار گرفتن بیش از حد در معرض خورشید دوری کنید.
  • پزشک برای شما تونر یا مرطوب‌کننده مخصوص تجویز می‌کند. حتما آن را منظم مصرف کنید.
  • برای جلوگیری از عفونت، پوست را تمیز نگه دارید.
  • حدود یک هفته یا بیشتر نباید از لوازم آرایشی استفاده کنید. در غیر این صورت احتمال بروز عوارض بیشتر می‌شود.
  •  

مشاهده بیشتر »
آیا میتواند با بوتاکس ابرو را لیفت کرد؟

آیا میتواند با بوتاکس ابرو را لیفت کرد؟

این روش به عنوان یک روش سرپایی نیازی به آرامبخشی ندارد. پوست شما با یک عامل بی حس کننده آماده می شود و این ماده در دوزهای کوچک به چندین محل در امتداد عضله هدف تزریق می شود. دوز به عوامل زیادی بستگی دارد که در قرار اولیه شما مورد بحث قرار گرفته است. درمان‌های جوان‌سازی صورت با بوتاکس و سایر تعدیل‌کننده‌های عصبی حدود سه ماه طول می‌کشد و می‌توان آن‌ها را تکرار کرد تا نتایج مطلوب را به دست آورد.

لیفت ابرو با بوتاکس چیست؟

روش‌های سنتی لیفت ابرو، روش‌های جراحی هستند که شامل چندین برش کوچک برای بلند کردن بافت‌های پیشانی می‌شود. به عنوان یک راه حل موثر برای افتادگی ابروها، لیفت ابرو با بوتاکس می تواند نتایج یکسانی را از طریق یک روش غیرتهاجمی ارائه دهد.

تکنیک های مختلف بوتاکس می تواند نتایج متفاوتی به همراه داشته باشد. برخی می توانند به شما ابرو را بلند کنند و برخی حتی به شما اجازه می دهند ابروها را پایین بیاورید! با توجه به ترجیحات و فرم ابروهای شما، طرح مناسب یا ترکیبی از تکنیک ها برای شما انتخاب می شود.

لیفت ابرو با بوتاکس خطوط بین ابروهای شما را صاف می کند و ارتفاع ابروهای شما را افزایش می دهد. بوتاکس ماهیچه های زیرین را شل می کند، پوست ناحیه ابرو را صاف می کند در حالی که عضلات پیشانی عضلات شل شده بین ابروها را بالا می برند و در حالی که ابروها را بالا می برند، چشم ها را باز می کنند. گاهی اوقات ممکن است تزریق بوتاکس اضافی در انتهای ابروها انجام شود. میزان لیفت به دست آمده از فردی به فرد دیگر بسته به سن و تون عضلانی شما (میزان مقاومت یا تنش در عضلات) متفاوت است. همچنین از این روش میتوان برای لیفت صورت  و لیفت شقیقه استفاده کرد.

چه انتظاراتی از لیفت ابرو با بوتاکس دارید؟

لیفت ابرو با بوتاکس روشی بسیار کوتاه است که در چند دقیقه انجام می شود. نتیجه نهایی معمولاً پس از 14 روز از تزریق ظاهر می شود. این اثرات می تواند بین دو تا چهار ماه باقی بماند. زمان بهبودی کوتاه است و شما می توانید بلافاصله به روال روزانه خود بازگردید. هنگامی که اثرات شروع به از بین رفتن کرد و شروع به بازگشت تدریجی کرد می توان مجدد بوتاکس را انجام داد.

مزایا لیفت ابرو با بوتاکس

لیفت ابرو با بوتاکس به دلیل ماهیت غیر جراحی آن بسیار محبوب است. این روش برای درمان چین و چروک، حرکت عضلات صورت شما را کاهش می دهد که به نوبه خود به سفت شدن پوست شل در طول زمان کمک می کند. می توان از آن در روش های مختلفی برای بلند کردن ابروهای شما استفاده کرد. همچنین ممکن است با سایر تکنیک‌های لیفتینگ ترکیب شود تا به نتایج دقیقی که انتظار دارید کمک کند.

آیا شما کاندیدای خوبی برای لیفت ابرو با بوتاکس هستید؟

اکثر مردم کاندیدای عالی برای لیفت ابرو با بوتاکس هستند، به خصوص که این یک روش دائمی نیست. زنان و مردان بالای 18 سال با خطوط اخم متوسط تا شدید بین ابروها به طور بالقوه می توانند از این درمان سود ببرند.

لیفت ابرو با بوتاکس بهترین گزینه برای شماست اگر پوست اطراف چشم‌تان افتاده است، زیرا بلند کردن عضلات احتمالاً می‌تواند وضعیت را بهبود بخشد. با این حال، مشاوره با یک پزشک مجرب که بتواند عوامل خطر را به دقت ارزیابی کند و درمان را بر اساس نیاز شما برنامه ریزی کند، توصیه می شود.

اگر باردار یا شیرده هستید، نمی توانید این روش را انجام دهید، زیرا ماده فعال در تزریق ممکن است جنین و نوزاد متولد نشده را تهدید کند.

هنرمندانی که لیفت ابرو با بوتاکس انجام دادند

لیفت ابرو با بوتاکس یکی از روش‌های محبوب در ستارگان و هنرمندان است که برای بهبود شکل و ظاهر ابروها استفاده می‌شود. بسیاری از هنرمندان مشهور در سرتاسر جهان از این روش زیبایی استفاده کرده اند. در زیر برخی از هنرمندانی که لیفت ابرو با بوتاکس اند، اشاره می‌کنیم:

  • جنیفر انیستون: بازیگر آمریکایی مشهور که او نیز از لیفت ابرو با بوتاکس برای حفظ جوانی و جذابیت خود استفاده کرده است.
  • مارگو رابی: بازیگر آمریکایی که لیفت ابرو با بوتاکس را به عنوان روشی برای بهبود شکل ابروهایش استفاده می‌کند.
  • بلیک لایولی: بازیگر معروف هالیوود که نیز از لیفت ابرو با بوتاکس برای طرح ابروهای خود استفاده می کند.
  • گووینت پالترو: خواننده، ترانه‌سرا و بازیگر بریتانیایی که از لیفت ابرو با بوتاکس به منظور بهبود ظاهر ابروهای خود می‌کند.
  • بلا حدید: مدل مشهور که از لیفت ابرو با بوتاکس استفاده کرده است.

آیا لیفت ابرو با بوتاکس خطراتی دارد؟

اگرچه به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، لیفت ابرو با بوتاکس ممکن است خطرات خفیفی داشته باشد، مانند هر عمل زیبایی دیگر. عوارض جانبی بوتاکس شامل کبودی، تورم و قرمزی است. معمولاً قرمزی باید در عرض 10 دقیقه از بین برود. اما کبودی حدود یک هفته یا بیشتر طول می کشد. اگر کبودی‌ها شما را آزار می‌دهند، ما درمانی ویژه برای رفع سریع‌تر کبودی‌ها داریم. علاوه بر این، ممکن است بی حسی، درد و سردرد را تجربه کنید. هر عارضه نادری را جدی بگیرید! به محض بروز یکی از این عوارض جانبی، با پزشک خود تماس بگیرید: افتادگی پلک یا ابرو، مشکل در تنفس، و مشکل در بلع یا غذا خوردن.

لیفت ابرو با بوتاکس چگونه به پلک ها کمک می کند؟

ابروهای شیاردار می توانند باعث افتادگی پلک شوند که معمولا با بلفاروپلاستی به عنوان تنها راه حل رفع می شود. با این حال، این روش به احتمال زیاد باعث بیش فعالی عضله میانی ابرو و ایجاد چین های افقی روی پیشانی می شود. در این صورت می توانید به عنوان درمانی برای مشکلات افتادگی پلک به بوتاکس نیز روی بیاورید.

 

مشاهده بیشتر »
احتمال دفرمیتی صورت بعد از بوتاکس چقدر است؟

احتمال دفرمیتی صورت بعد از بوتاکس چقدر است؟

تزریق بوتاکس عوارض بسیار کمی دارد و بیشتر این عوارض ممکن است به دلیل ناآشنایی شخص تزریق کننده بوتاکس و تزریق این ماده توسط افراد غیر متخصص ایجاد شود. لذا اولین و مهمترین توصیه ما به شما انجام تزریق بوتاکس در کلینیک های معتبر پوست و مو و مطب پزشک متخصص می باشد. بصورت خلاصه عوارض بوتاکس عبارتند از :

  • قرمزی پوست در ناحیه تزریق
  • درد
  • سردرد و تهوع
  • کبودی
  • واکنش های کولینرژیک

در ادامه کلیه عوارض احتمالی در نواحی مختلف صورت بصورت کامل برای شما شرح داده شده است.

قرمز شدن پوست در ناحیه تزریق

قرمزی پوست واکنش طبیعی بدن به هر روش درمانی است. این عارضه معمولاً خفیف تا متوسط بوده و در عرض چند ساعت برطرف می‌شود. قرمزی پوست نیازی به درمان خاصی ندارد. شدت قرمزی به میزان بوتاکس تزریق شده و همچنین ضخامت سوزن تزریق بستگی دارد. پیشگیری از این عارضه تا حد زیادی به تجربه‌ و مهارت پزشک وابسته است.

استفاده از سوزن‌های باکیفیت، تزریق آهسته‌ و مقادیر کم بوتاکس و همچنین استفاده از کمپرس سرد پس از اتمام تزریق، از جمله مواردی هستند که می‌توانند از شدت قرمزی بکاهند.

درد

میزان درد در طی تزریق بوتاکس به آستانه‌ی تحمل درد شما بستگی دارد. معمولاً بیشتر مراجعین به خوبی درد ناشی از تزریق را تحمل می‌کنند. برای کاهش درد می‌توانید پس از مشورت با پزشک، حدود ۱ ساعت قبل از مراجعه به کلینیک، استامینوفن مصرف کنید. در برخی موارد قبل از درمان، از کرم‌های بی‌حسی موضعی یا کمپرس سرد استفاده می‌شود تا درد محل تزریق کاهش یابد. درد ممکن تا ۳۰ دقیقه بعد از اتمام تزریق هم کمی باعث رنجش شما شود.

سردرد و تهوع

شایع‌ترین عوارض بوتاکس سردرد و تهوع هستند. این دو عارضه در ۲ تا ۱۵ درصد از مراجعین مشاهده می‌شوند. البته سردرد و تهوع معمولاً خفیف بوده و بیشتر برای کسانی رخ می‌دهد که اولین تزریقات بوتاکس خود را انجام می‌دهند. ماندگاری این عوارض بین چند ساعت تا حداکثر سه چهار روز متغیر است.

علت و نحوه درمان این عارضه در صفحه سردرد بعد از بوتاکس  بطور کامل شرح داده شده است، که می توانید برای اطلاعات کامل در این خصوص به صفحه مذکور مراجعه فرمایید. اما بطور خلاصه عواملی مانند آسیب‌های ایجاد شده در محل تزریق، استرس و سابقه‌ی سردردهای میگرنی در ایجاد آن‌ها موثرند. برای درمان سردرد، مصرف داروهای مسکن یا قرص‌های ضد میگرن معمولی کفایت می‌کند.

کبودی

کبودی به دلیل سوراخ شدن عروق خونی موجود در محل تزریق رخ می‌دهد. این اتفاق معمولاً ناشی از این است که محل عروق خونی، پیش از تزریق بوتاکس به خوبی شناسایی نشده‌اند. توجه داشته باشید که پزشکان غیرمتخصص و افراد غیر پزشک با آناتومی صورت و گردن آشنایی کافی ندارند. به همین علت ممکن است در طی فرآیند تزریق به عروق خونی آسیب بزنند. کبودی بیشتر زمانی مشاهده می‌شود که پزشک مهارت و تجربه‌ی کافی در تزریق بوتاکس نداشته باشد.

برای پیشگیری از این عارضه، باید از مصرف آسپیرین و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (مثل ژلوفن) تا حداقل ۷ روز پیش از تزریق خودداری کنید. استفاده از کرم‌های ویتامین K یا کرم‌هایی که حاوی عصاره‌ی گیاه ارنیکا هستند، در رفع کبودی موثرند. سایر اقداماتی که باید برای پیشگیری از کبودی پوست انجام بگیرند، شامل موارد زیر است:

  • در حین تزریق بوتاکس باید در حالت نشسته قرار داشته باشید.
  • عروق خونی باید پیش از تزریق شناسایی شوند؛ به ویژه در مورد نواحی اطراف چشم و سایر بخش‌های مستعد.
  • پزشک با فشار دادن انگشت خود بر محل تزریق (بدون ماساژ دادن) می‌تواند احتمال کبودی را کاهش دهد.

واکنش‌های کولینرژیک (Cholinergic)

واکنش‌های کولینرژیک از جمله عوارض بوتاکس هستند که معمولاً به شکل خشک شدن دهان یا چشم‌ها مشاهده می‌شوند. این عوارض بیشتر در صورت استفاده از فرآورده‌هایی مشاهده می‌شود که از سم بوتولونیوم نوع B ساخته‌ شده‌اند. در کلینیک پارسا تنها از فرآورده‌های حاوی سم بوتولیونیوم نوع A استفاده می‌کنیم.

مشاهده بیشتر »
مناطق لیفت نخ روی صورت و گردن

مناطق لیفت نخ روی صورت و گردن

  • بسیاری از افراد لیفت با نخ را برای نواحی صورت انتخاب می‌کنند که "آویزان" شده یا به مرور زمان افتاده به نظر می‌رسد این مناطق شامل موارد زیر است:
  • شقیقه
  • خط ابرو
  • ناحیه زیر چشم
  • پیشانی
  • گونه ها

از لیفت با نخ همچنین برای بلند کردن و سفت شدن سینه ها، خصوصاً بعد از بارداری و کاهش وزن، استفاده می شود.

مشاهده بیشتر »